Om os

Disclaimer

Aktiebegynder.dk drives med kommercielt formål og modtager kommision gennem affiliate links og omtale her på siden. Indholdet på siden skal ikke betragtes som investeringsrådgivning eller andre former for økonomisk rådgivning. Når du investerer er der en risiko for, at du taber penge.

Aktiebegynder.dk fraskriver sig ansvaret for rigtigheden af de informationer som kan findes på siden. Dertil kan Aktiebegynder.dk ikke holdes ansvarlige for ethvert tab, der måtte opstå, som følge af brugen af informationer på Aktiebegynder.dk.

På Aktiebegynder.dk har vi en ambition om at fremme investorkulturen i Danmark. Dette gøres ved at dele ud af vores egne erfaringer med investering og aktiehandel gennem blogindlæg her på siden.

Indholdet her på siden er gratis for vores brugere. Denne hjemmeside tjener penge gennem reklameindtægter fra de virksomheder som vi viser på siden. Du som læser kan støtte bloggen ved at bruge de links som vi har indsat på siden, hvorefter vi kan få en provision.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til indholdet på vores side, er du velkommen til at bruge vores kontaktformular eller sende en e-mail til info@aktiebegynder.dk