Om os

Mission

På Aktiebegynder.dk har vi en ambition om at fremme investorkulturen i Danmark. Dette gøres ved at dele ud af vores egne erfaringer med investering og aktiehandel gennem blogindlæg her på siden.

Indholdet her på siden er gratis for vores brugere. Denne hjemmeside tjener penge gennem reklameindtægter fra de virksomheder som vi viser på siden. Du som læser kan støtte bloggen ved at bruge de links som vi har indsat på siden, hvorefter vi kan få en provision.

Vi driver også en række af andre websites. Et af disse er Tjekrevisor.dk, hvor du kan læse mere om at finde et gratis regnskabsprogram.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til indholdet på vores side, er du velkommen til at bruge vores kontaktformular eller sende en e-mail til [email protected]

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Dette website er annoncefinansieret. Vi modtager kommission, når du anvender services fra vores samarbejdspartnere efter at have klikket på links på vores side. Denne forretningsmodel er kendt som ”affiliate marketing”.

Vores arbejde finansieres ved at vise relevante annoncer for vores brugere. Uden annonceindtægter ville vi ikke i samme grad kunne skrive værdiskabende indhold. Vi håber derfor, at du som bruger vil støtte vores side ved at bruge de annoncelinks på vores side, som du finder relevante.

Vi bestræber os på at levere objektivt indhold med det formål at klæde vores brugere på til at træffe beslutninger på en informeret grundlag. Der tages forbehold for tastefejl eller fejlagtige informationer.

Indholdet på aktiebegynder.dk skal ikke betragtes som investeringsrådgivning. Når du investerer, er der en risiko for, at du taber penge. Vi kan ikke holdes ansvarlige for tab, der måtte opstå som følge af brugen af informationer på vores side. Vores website drives med kommercielt formål og vi modtager kommission gennem annoncelinks i vores artikler.