Smarte metoder at investere i aktier på

Denne side indeholder annoncelinks.

Er du nybegynder i aktieverden, eller har du været godt i gang i nogle år? Så sidder du nok og spekulerer over, om der er nogle fifs og tricks, du har misset på vejen. Målet er jo trods alt at tjene så mange penge som muligt.

Derfor har vi skrevet denne lille guide til dig, der forhåbentligt indeholder nogle brugbare tips til aktieinvestering, du kan bruge til at øge din formue.

Day trading – Hurtige køb og salg

En form for investering, der er blevet mere og mere populær for tiden, er day trading. Day trading handler om at købe og sælge aktier inden for en dag. Tanken med at sælge så hurtigt går ud på, man gerne vil undgå potentielle negative sving i en akties værdi natten over, når vinduet for køb og salg er lukket.

Derfor ender man ofte med at sælge enten indenfor få sekunder, minutter eller timer. Man investerer desuden også større summer ad gangen, for at sikre sig, at man kan få maksimal værdi ud af små prisstigninger. Risikoen for at ens sats slår fejl er relativt høj, og derfor gør professionelle day tradere sig også umage for at analysere de aktier, de investerer i grundigt, og holder dem op mod aktuelle begivenheder i verden.

Aktiesparekonto – Perfekt for nybegyndere

Hvis du er helt ny til at investere i aktier, og ikke helt ved, hvor du skal begynde, så er det en god ide at starte med en aktiesparekonto. Aktiesparekontoen var noget den danske regering lancerede i 2019 for at hjælpe danskere med at komme i gang med at investere i aktier.

De kan oprettes hos langt de fleste banker, og har et investeringsloft på cirka 100.000 kroner. Når man har oprettet sin aktiesparekonto, kan man investere direkte fra kontoen i aktier af dit valg. Det smarte er også, at man får den absolut laveste skat på aktiehandel som muligt. Den ligger på 17% hvis du bruger aktiesparekontoen, og derfor er aktiesparekontoen perfekt til at begynde med aktiehandel.

Hold dig opdateret på lovgivningen

Hvis du er i tvivl om diverse reguleringer og love, der omfatter aktiehandel, så kan du altid holde dig opdateret på Skats hjemmeside. Skat forklarer, hvad du skal skrive på din årsopgørelse, hvad du gør i særtilfælde og meget andet. Skat er i alle tilfælde din bedste ressource, når du skal holde dig opdateret på lovgivningen ved aktiehandel.

Skriv en kommentar